Sute de oameni au venit la cimitirul Parohiei „Sf. Vineri” din Suceava pentru a o conduce pe ultimul drum pe Gabriela Rîpan.

Trupul neînsuflețit al tinerei de 20 de ani a fost depus la capela mortuară. Slujba de înmormântare a rfost oficiată de 10 preoți, relatează observator.tv.

Gabriela Rîpan a fost înmormântată într-un sicriu alb, la cimitirul Parohiei “Sf. Vineri” din Suceava.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Gabriela Rîpan, fiica afaceristului sucevean Vasile Rîpan, a murit luni dimineața, în urma unui accident produs în localitatea Florești, din apropiere de Cluj.

Potrivit polițiștilor din Cluj, la volanul unui autoturism de lux, marca Mercedes, în care se afla Gabriela, se afla Tudor Ştefan Cârjă, un tânăr de 19 ani. Pe raza localității Florești, tânărul ar fi efectuat o depășire neregulamentară, iar autoturismul scăpat de sub control a derapat.

Din cauza vitezei excesive, autoturismul de lux, marca Mercedes, a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două. În urma impactului, șoferul a fost rănit grav, iar tânăra de 20 de ani, pasageră în autovehicul, a murit pe loc.

Gabriela Rîpan era studentă la Universitatea Babeș Bolyai, la Facultatea de Ştiințe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

sursă foto: observator.tv


Citește și Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar


 

Urmărește-ne pe Google News