UPDATE ora 11.50. Incendiul de la imobilul de pe Şoseaua Nordului a fost declarat stins miercuri dimineață, la ora 01.20, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti pentru News.ro.

ISU București a demarat miercuri dimineaţă verificările la faţa locului pentru a stabili cauza producerii incendiului.  

Pompierii verifică şi modul în care, în perioada 2017 – 2018, clădirea – care a fost hotel – a fost transformată în locuinţe.  

UPDATE ora 23.30: Incendiul a fost localizat, iar pompierii au trecut la verificarea cauzelor de producere a flăcărilor. Suprafaţa afectată de incendiu a fost de aproximativ 1.100 de metri pătraţi. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE ora 22:16: Pompierii au transmis că suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 1.100 de metri pătrați. Potrivit bilanțului, la duplex erau 8 apartamente care au fost afectate de flăcări.

Clădirea a funcționat până în anul 2017 ca hotel, iar ulterior a fost transformată în blocuri de locuințe. În documente apar cinci nivele, iar al șaselea a apărut ulterior și nu se știe cum a fost construit.

UPDATE ora 20:48: Pompierii au anunțat că incendiul a fost localizat. În total la fața locului intervin 20 de autospeciale de stingere, 4 autoscări, 1 descarcerare și un echipaj SMURD.

La fața locului a ajuns și Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Edilul a spus că hidranții nu funcționează, iar mașinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă. Aceasta a mai precizat că persoanele afectate de incendiu pot să sune la numărul Poliției Locale Sector 1- 021.9540 iar Primăria Sectorului 1 le va asigura cazarea și hrana până când se vor putea întoarce la locuințele lor.

UPDATE ora 20:00: Pompierii au anunțat că au fost suplimentate forțele de intervenție.

„Acționează 11 autospeciale de stingere. Suprafața afectată estimată este de 600 mp. Nu sunt persoane rănite. Se actioneaza pe 2 laturi ale clădirii, s-a pătruns în interior. Strada este îngustată de autoturismele staționate”, au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov.

Apelul la 112 a fost dat marți seară în jurul orei 19:00. Incendiul a izbucnit la acoperișul unui apartament de tip penthouse, iar în prezent există riscul de propagare.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au transmis că momentan nu sunt victime. La fața locului actionează 8 autospeciale de stingere, 3 autoscări, o autospecială de descarcerare și 1 echipaj SMURD.

Urmărește-ne pe Google News