Lucrurile se complică tot mai mult în USL, Crin Antonescu purtând mai multe războaie persoanele. Pe lângă disputele cu Victor Ponta, liderul PNL a fost acuzat şi de Dan Voiculescu că ar vrea să-l închidă după ce s-ar fi înţeles cu Traian Băsescu.
În aceste condiţii, Antonescu a vrut să lămurească problema rapid aşa că a acceptat să se vadă cu omul de afaceri. Întâlnirea, cerută de către Voiculescu, potrivit Realitatea TV, a avut loc în contextul scandalului dintre PSD şi PNL.
În ultima vreme, tensiunile sunt tot mai mari în interiorul USL. După ce liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că mai are „extrem de puţină încredere” în Victor Ponta, marţi a revenit asupra declaraţiei şi a plusat: „Obişnuiţi-vă să ne vedeţi despărţiţi!”
„Am crezut că putem fi prieteni, atât cât pot fi doi oameni politici. Am avut o relaţie deschisă, din punctul meu de vedere cel puţin. O relaţie care a evoluat prost, dar eu cred că nu la asta ne raportăm. Ne raportăm la un program şi la un spirit pe care USL le-au avut, le-am angajat în faţa oamenilor, şi, dacă vor putea fi apărate, această uniune va rămâne în picioare şi va merge mai departe. Dacă nu, nu. Acesta e un lucru foarte simplu. Nu e relaţia personală dintre mine şi Victor Ponta”, a spus Antonescu, la Realitatea TV.

Urmărește-ne pe Google News