Căsătoria a avut loc săptămâna trecută în Penitenciarul Jilava, unde a fost mutat interlopul.

„În ceea ce priveşte nerespectarea prevederilor Ordinului nr. 2794/C din 8 octombrie 2004 pentru aprobarea Codului deontologic al personalului din sistemul administraţiei penitenciare, la nivelul unităţii responsabile (Penitenciarul Rahova – n.r.), autosesizată în urma informaţiilor mediatizate, se analizează, din punct de vedere disciplinar, încălcarea acestor dispoziţii”, se arată într-un comunicat al Administrația Națională a Penitenciarelor, conform Mediafax.

O educatoare a Penitenciarului Rahova este anchetată de superiori, după ce s-a măritat cu un deținut pe care l-a consiliat pe probleme de educație în cadrul închisorii, notează sursa citată.

Căsătoria dintre deținutul Bogdan Dumitrache, zis și „Crocodilu”, a avut loc, însă, în Penitenciarul Jilava, închisoarea în care a fost mutat între timp bărbatul condamnat.

„Nu este nimic neobişnuit. Orice deţinut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens şi, după ce se analizează, deţinutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparţine penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria la care faceţi referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deţinutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”, a declarat, Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava, conform sursei citate.

Potrivit Observator.tv, Bogdan Dumitrache este membru al grupării „Sportivilor” din Bucureşti. Bărbatul a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani şi 6 luni pentru constituire de grup infracţional organizat.

sursă foto: evz.ro


Citește și Copilul înfiat de Viorica Dăncilă. Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul României!


 

Urmărește-ne pe Google News