Ioan Clămparu și Adrian Corduneanu, doi dintre cei mai periculoși interlopi români, au fost mutați în secret din Penitenciarul Iași, după protestele care au avut loc în mai multe închisori din România, în luna iulie. Cei doi au fost transferați la sute de kilometri distanță de locul unde erau încarcerați, scrie Adevărul. Astfel, Adrian Cordunean a fost transferat la peste 660 de kilometri de Iaşi, la Arad, iar Ioan Clămparu a fost dus la Aiud.

Clămparu, supărat că nu are destul spațiu în pușcărie: ”Consider că legea ar trebui respectată”

Decizia de a-l muta la sute de kilometri distanță de Iași le-a revoltat pe rudele lui Corduneanu. Acestea spun că autoritățile au acționat abuziv, iar soția interlopului susține că, în ziua în care s-ar fi produs mutarea, i s-a permis o vizită conjugală, Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă deținutul ar fi avut probleme disciplinare, susține Ramona Corduneanu.

Adrian Corduneanu a fost condamnat la trei ani de închisoare într-un dosar de șantaj. În același dosar, mai mulţi membri ai clanului au fost acuzați de crimă organizată.

Bărbatul șantajat de Adrian Corduneanu, zis ”Beleaua”, este păzit non-stop! Omul ar putea fi oricând victima unei răzbunări a clanului interlop

Ioan Clămparu execută în România o pedeapsă de 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru proxenetism. Autoritățile din Spania îl acuză că a condus cea mai vastă reţea de trafic de carne vie din Europa. În Spania, Clămparu a primit o condamnare de 30 de ani de închisoare.

Urmărește-ne pe Google News