Mai mare decât câinii obișnuiți și deloc temător, animalul s-a plimbat liniștit pe strada Vlăsiei, din apropierea Primăriei. Apoi a fost văzut și pe strada Sfântu Gheorghe, a dezvăluit observator.tv.

„Un lup umblă liber pe stradă, în oraşul Pantelimon”, au alertat mai mulți oameni din Pantelimon.

Poliția: „Absolut, este un câine”

Poliția le-a transmis oamenilor că n-au de ce să se teamă. „Da, domnule, nu e vorba de un lup. E vorba de un câine, absolut un câine!”, a spus un agent al Poliției Locale Pantelimon.

Un pădurar a confirmat varianta poliției. „E un câine domestic, rătăcit, pierdut de cineva, e bine educat. Şi e hrănit bine. Dacă ar fi fost un lup s-ar fi aruncat asupra celui care lătra. Şi ar fi ripostat în prima fază. Lupul nu e prietenos, în primul rând nici cu câinii. Cea mai bună hrană a lupului, care o digeră şi îi place, să ştiţi că este câinele”, a spus Ioan Nicola.

Poliţia Locală din Pantelimon a anunţat că va continua să caute animalul în zilele care urmează. Când va fi prins, va fi cazat la un adăpost.


Locuitorii Sectorului 2 din București vor plăti în 2019 cea mai mare taxă de salubritate! Noul tarif, în vigoare de la 1 martie

Urmărește-ne pe Google News