„Așa cum în viața de zi cu zi trăim diferite schimbări, la fel și în viața politică vin momente de răscruce, momente în care consulți, analizezi și decizi. Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formațiunii PSD”, transmite Marcel Romanescu.

Primarul Marcel Romanescu (al doilea din dreapta) și-a anunțat trecerea de la PNL la PSD Foto: Facebook

El acuză că nu a primit niciun spirijin din partea celor din PNL Gorj, în timp ce cei de la PSD s-au implicat necondiționat pentru a-i sprijini proiecte de dezvoltare a orașului.

„Timp de 7 ani nu am știut ce înseamnă sprijin din partea conducerii județene! Piedici au fost nenumărate, venite chiar de la cei care ar fi trebuit să mă susțină. Poate și pentru că nu am fost adeptul intereselor de grup, ci doar al interesului cetățenilor”, precizează Romanescu.

Edilul continuă prin a acuza liderii liberali din Gorj de interese personale care îi împiedică să lucreze pentru politica județului. „Singurul meu obiectiv a fost și rămâne dezvoltarea municipiului, iar pentru asta este nevoie de oameni serioși, capabili să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor ce vizează bunul mers al societății”, încheie el.

Marcel Romanescu este primar al municipiului Târgu Jiu din 2017, fiind ales de două ori din postura de candidat PNL.

Urmărește-ne pe Google News