Viaţa familiei Costin s-a dat peste cap la jumătatea lunii trecute, când Maricica a fost prinsă de soţul ei în timp ce îşi făcea de cap cu primarul din localitatea Poieneşti.
Reacţiile femeii au bulversat pe toată lumea, dar mai ales pe soţul ei: mai întâi a fugit în fundul gol prin porumb, apoi a negat toată tărăşenia, pentru ca mai târziu să spună că dormea şi că nu a simţit că edilul îşi face meandrele cu ea.
Când povestea era deja lăsată în urmă, iar soţul ei părea dispus să o ierte, Maricica s-a simţit datoare să mai încerce o dată să convingă pe toată lumea că este o femeie serioasă. Aşa se face că a luat primul tren de la Vaslui la Bucureşti şi s-a prezentat la emisiunea lui Dan Diaconescu.

Crede că primarul a urmărit-o

“El m-a văzut că dorm dezbrăcată şi ce şi-o fi zis: «Gata, am prins căprioara! »”, şi-a început Maricica pledoaria, convinsă că Poede pusese de mult ochii pe ea: “Mi-a văzut cracii albi, frumoşi, că sigur s-a mai uitat după mine. Eu port numai mini, că aşa îi place soţului”, a mărturisit vasluianca.
Femeia, care a susţinut că nu a simţit nimic din ce i se întâmpla pentru că dormea, şi-a amintit acum noi detalii, dar şi replicile năucitoare pe care le-a schimbat cu primarul Poede în timp ce acesta o poseda.
“M-am trezit când mi-a ridicat picioarele şi mi-a băgat trăsnaia… E bogat, ce să zic… Când l-am simţit, l-am întrebat «Nene, dar ce faci mata aici?», iar el mi-a spus «Lasă, că-i rămâne şi lui Ion». Şi chiar atunci a intrat şi soţul meu”, a mai povestit femeia.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Urmărește-ne pe Google News