Potrivit dosarului instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj şi trimis în instanţă în luna februarie, deputaţii PDL Petru Călian şi Adrian Gurzău, consilierul judeţean Mihai Szeplecan (PNL), directorul Regionalei de Poştă Cluj, Ovidiu Călin, şi fostul consilier local Mircea Petric ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinerele obligate de administratorul clubului „Nana”, Natalia Strechi, să se prostitueze.

Conform informaţiilor din dosar, accesul în clubul „Nana” se făcea doar pe bază de recomandări.

Dosarul DIICOT conţine declaraţiile a trei tinere care susţin că i-au însoţit pe consilierul judeţean Mihai Szeplecan, pe deputatul PDL Petru Călian şi pe luptătorul Ionuţ Iftimoaie într-o serie de deplasări la Baia Mare şi Bucureşti .

„Am stat la hotelul respectiv până a doua zi şi în seara respectivă eu am întreţinut relaţii sexuale cu Petru Călian în camera hotelului mai sus-menţionat, unde acesta era cazat. A doua zi ne-am întors la Cluj, împreună cu Petru Călian şi Mihai Szeplecan, cu un autovehicul de teren care am înţeles că era proprietatea lui Petru Călian. În drum spre Cluj, Petru Călian mi-a dat personal suma de 250 de lei, iar Mihai Szeplecan i-a dat Erikăi aceeaşi sumă, pentru serviciile sexuale prestate”, scrie în declaraţia Andrei L. în dosar.

Iftimoaie a negat orice implicare în acest caz, spunând că era în acel club cu prietena sa şi a fost o pură întâmplare că se afla acolo.

”Eu în acea  seară terminasem un meci, iar cei care se ocupau de organizarea galei trebuiaiu să se ocupe de ceea ce însemna partea de protocol. Aşa am ajuns într-un loc despre care nu puteai să-ţi dai seama despre ce e vorba dacă nu intrai. După aceea ne-am dat seama că e vorba despre un club de striptease .Nimic neobişnuit. Am fost cu prietena mea şi am băut un pahar, două de vin. Asta-i tot. Eu nu am niciun fel de implicaţie. Chiar dacă fetele fac poze cu mine, eu nu le cer cartea de muncă să văd dacă sunt sau nu stripeteuze”, a declarat Ionuţ Iftimoaie, în cadrul emisiunii Acces Direct.

În luna februarie, dosarul pentru trafic de persoane şi proxenetism a fost trimis instanţei de către procurorii DIICOT Cluj, urmând să fie judecat de Tribunalul Cluj. În acest caz au fost trimise în judecată Natalia Strechi, în prezent Horja, şi alte şase persoane, angajaţi ai clubului. Infracţiunile pentru care cei şapte sunt trimişi în judecată sunt trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi asocierea într-un grup infracţional organizat.

 

Urmărește-ne pe Google News