Bătrâna din localitatea Frasin a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, prezentând semne de intoxicaţie accidentală cu diluant, notează Adevărul.ro. Fiul pensionarei le-a povestit medicilor că mama acestuia are probleme cardiace de aproape două săptămâni și că starea ei de sănătate nu ar fi una bună.

Pensionara a băut diluant, duminica trecută, dintr-o sticlă așezată lăngă patul ei. Bătrâna a confundat-o cu sticla de agheasmă din care bea aproape în fiecare zi.

Deși avea dureri de stomac, bătrâna nu a cerut ajutorul ambulanței și nu a spus nimănui despre grozăvie. Abia după trei zile i-a povestit fiului ei ce se întâmplase.

Bărbatul și-a transportat mama la Spitalul din Gura Humorului. Medicii au decis s-o transfere pe bătrână la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „intoxicaţie accidentală cu diluant”

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” în cazul pensionarei care a băut diluant.

Nu este prima oară când medicii au de-a face cu astfel de intoxicații. Două fetițe din județul Timiș au ajuns la spital, după ce au băut diluant.


Citește și Ce a visat Lidia Drăgescu, tânăra care s-a sinucis în Londra. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, înainte de a comite gestul extrem


 

Urmărește-ne pe Google News