Hunter Day a fost încătușată și dusă în arest, după ce poliția i-a bătut la ușă. Tânăra se nu aștepta însă la sosirea polițiștilor, ci credea că va veni elevul.

A întreținut relații sexuale cu acesta și chiar i-a trimis fotografii cu ea nud, notează Daily Star. De fapt, așa a ieșit la iveală și relația lor. Părinții băiatului au găsit aceste fotografii și au alertat polițiștii.

Ulterior, polițiștii au prins-o în flagrant pe tânăra profesoară de chimie. I-au trimis acesteia un mesaj de pe telefonul elevului în care au aranjat o întâlnire. „Sunt aici! Ușa este descuiată, ca de obicei”, a răspuns Hunter Day.

Profesoara se afla în sufrageria locuinței sale, unde era îmbrăcată sumar. În plus, erau aprinse mai multe lumânări. În fața ofițerilor, ea ar fi recunoscut că a întreținut relații sexuale cu elevul.

Acest caz nu este unul singular. Recent, o altă profesoară din SUA a fost arestată după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un elev.


Citește și: STUDIU. Cum cheltuiesc românii banii în funcție de meserii: Profesorii și medicii sunt “mână spartă”, polițiștii și pompierii sunt cei mai chibzuiți


Urmărește-ne pe Google News