Irma Nici, 29 de ani, a relatat că partidele de amor cu fostul şef FMI erau un calvar, pentru că “Dominique e ca un animal când face sex: este brutal şi are preferinţe deviante”. Cu toate acestea, prostituata de lux îndura chinul pentru că Strauss-Kahn plătea foarte bine. Avea şi de unde, ţinând cont că salariul său anual se învârtea în jurul sumei de 500.000 de dolari.
Va lua o primå de plecare
De altfel, el va primi de la FMI şi o primă de plecare, de circa 320.000 de dolari, stipulată în contractul său, indemnizaţia fiind obligatorie indiferent de motivul încetårii relaţiilor de muncå.

Eliberat contra 6.000.000 $

Judecătorii americani au aprobat, joi seara, eliberarea pe cauţiune a fostului şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, în schimbul unui milion de dolari şi al unei garanţii de 5 milioane de dolari. Judecătorul Michael Obus a stabilit plasarea lui Dominique în arest la domiciliu, în casa pe care acesta o deţine în Washington, şi purtarea unei brăţări electronice pentru localizare. Totodată, Strauss-Kahn va fi supravegheat 24 de ore din 24, fiind în permanenţă păzit de poliţişti, în timp ce toate convorbirile îi vor fi atent monitorizate şi interceptate.

Urmărește-ne pe Google News