Regele Mihai, care a încetat din viață în ziua de 5 decembrie 2017, are cinci fiice. cea mai mare dintre aceasta este Principesa Margareta, care este căsătorită cu Principele Radu, fostul actor Radu Duda.

Pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României au fost făcute publice două fotografii de colecție, cu regele Mihai și fiica sa cea mare, pe vremea când aceasta era doar o copilă.

Despre una dintre imagini, în care Principesa Margareta era foarte mică și poza în brațele regretatului monarh, se menționează că este prima fotografie care i-a fost făcută vreodată Principesei Margareta.

„Două generații ale Familiei Regale a României: Majestatea Sa Margareta, la vârsta de câteva luni, în brațele tatălui ei, Regele Mihai I. Fotografia a fost făcută în Anglia, în anul 1949 și este, probabil, prima fotografie a Principesei Margareta făcută vreodată”, se arată pe contul de Facebook al Familiei Regale.

Într-o altă imagine, Principesa Margareta se află într-o mașină de jucărie pe care a primit-o cadou de Crăciun de la Regele Mihai.

„Regele Mihai ajutându-și fiica cea mare, Margareta, să conducă un Jeep în miniatură, pe care i l-a dat cadou de Crăciun. Fotografia a fost făcută în Anglia, în anul 1954”, se menționează pe pagina de Facebook a Familiei Regale.


Citește și: EXCLUSIV/ Roxana Ciuhulescu și-a oficializat relația cu Silviu Bulugioiu. A avut ok-ul mamei!


 

Urmărește-ne pe Google News