„Localul nu avea autorizație de securitate la incendiu. La verificările făcute de noi în luna mai, când am avut ultimul control, s-au descoperit o serie de deficiențe și s-au dat amenzi de 60.000 de lei. 50.000 de lei a fost amenda pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu”, a precizat Daniel Vasile.

„Au fost găsite și alte nereguli, în general legate de organizarea la locul de muncă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU BIF, citat de HotNews.

Întrebat dacă după controlul din luna mai patronul restaurantului a încercat să obțină autorizația de securitate la incendiu, Daniel Vasile a spus că, din informațiile pe care le are, „localul nu are nici acum o astfel de autorizație și nu a făcut solicitare sau alte demersuri către ISU în acest sens”.

Incendiul a izbucnit la acoperișul restaurantului, iar structura de lemn a ars aproape în totalitate. La această oră se intervine în continuare pentru lichidarea focului.

Incendiu a fost localizat, iar alimentarea cu apă a autospecialelor se face direct din lac, pe malul căruia se află restaurantul.

„Aia e, a luat foc, se face la loc”

„A luat foc din temelii toată locația”, a transmis, într-o postare pe TikTok, omul de afaceri Paul Nicolau, zis „Pescobar”. A adăugat că există doar pagube materiale: „Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge înainte”.

El a mai spus că, pentru că incendiul s-a petrecut în zorii zilei, nu era nimeni în restaurant. Localul cu terasă de pe malul lacului Snagov a fost deschis la finalul lunii martie, fiind promovat intens pe rețelele sociale.

„Pescobar” s-a confruntat cu probleme în București, după ce terasa Taverna Racilor din Herăstrău i-a fost închisă de ANPC. A redeschis restaurantul în octombrie.

Omul de afaceri a deschis noi restaurante la Cluj-Napoca și la Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News