Selly și Dorian Popa au postat pe Instagram mai multe clipuri și fotografii din care reiese că, împreună cu alți prieteni, au petrecut la piscină în noua casă a cântărețului.

 
Selly alături de Dorian Popa și de alt prieten. FOTO: Instagram / eusuntdorian

Din postări, se poate vedea că petrecerea a avut loc la piscina construită în vila lui Dorian Popa, din Domnești, Ilfov, cea cu construcția căreia cântărețul și-a ținut fanii la curent pe rețelele de socializare în ultima vreme.

Imaginile sugerează că Selly și-a încălcat practic propriul îndemn adresat românilor la începutul pandemiei: ”Stați acasă!”

”Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile pentru că traversăm o perioadă nemaiîntâlnită până acum”, spunea Selly într-un mesaj transmis în luna martie.

Dar dincolo de propriul sfat, Selly a încălcat și solicitările autorităților.

Înainte de 1 Mai, autorităţile au făcut apel la români să rămână acasă în minivacanţa de 1 Mai, pentru “binele tuturor”.

Polițiștii au amintit că restricțiile de circulație stabilite prin ordonanțe militare sunt încă în vigoare. Cei care le încalcă și pleacă de acasă fără a avea un motiv întemeiat și fără declarația pe proprie răspundere riscă amenzi între 2.000 și 20.000 de lei, au avertizat oficialii Ministerului de Interne.

Unul dintre comentatorii de la postarea lui Selly i-a atras de altfel acestuia atenția cu privire la prelungirea epidemiei, în condițiile în care oamenii încalcă regulile.

Urmărește-ne pe Google News