„Normal că au recunoscut că sunt împreună, pentru că acesta e adevărul. Însă au spus abia acum deoarece moldoveanca asta cu fundul mare şi plin de celulită a văzut că nu o mai bagă presa în seamă şi s-a gândit să mai facă ceva, să mai apară şi ea prin ziare”, a declarat Serghei Mizil.

Cristina, chef pentru Mădălin

“Şi-a postat pozele pe Facebook intenţionat, să mai vorbească lumea despre ea. Şişcanu minte cu neruşinare când spune că era liberă când s-a combinat cu Mădălin. Gică (n.r. – fostul ei iubit) a dat-o afară din casa lui pe 1 mai, după ce a venit de la mare. Şişcanu pusese ochi de anul trecut pe Mădălin, când am serbat ziua lui în Ungaria. De atunci moldoveanca se dădea la Mădălin. I-a pregătit şi petrecerea de ziua lui, i-a cumpărat şi tortul. E parşivă rău”, crede Serghei.

George Papari: «Am avut dreptate»

“Am avut dreptate în tot ceea ce am spus mai înainte, când subiectul mă interesa. Acum nu mă mai interesează acest subiect, pentru mine e un capitol închis. Nu vreau să mai comentez, e treaba lor”, ne-a spus fostul iubit al Cristinei Şişcanu, omul de afaceri George Papari.

Urmărește-ne pe Google News