S-a întâmplat vineri, la 8:38, în Brunsbüttel, și pentru martori a fost, cu siguranță, prea mult, scrie Bild.

Sandra B. (40 de ani, angajată McDonalds) își amintește: „Așteptam la semafor, pe roșu. Un pick-up alb a plecat cu viteză mare. Deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă. M-am gândit: Doamne, asta nu poate fi adevărat!”.

În același timp, Marvin S. (24 de ani, lucrător în industria chimică) mergea pe Koogstrasse: „Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că s-a întâmplat un accident. Apoi am văzut sicriul. S-a întâmplat să treacă o ambulanță. Șoferul a aprins luminile albastre, a asigurat sicriul, astfel încât să nu mai poată intra mașini pe strada unde era căzut”.

Cei doi trecători s-au grăbit apoi să dea o mână de ajutor șoferului mașinii mortuare. „Când am ridicat sicriul, era foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era cineva acolo. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost înfiorător. Sunt încă în stare de șoc”, spune Marvin.

Câteva minute mai târziu, șoferul pur și simplu a plecat cu sicriul în mașină.

Foto: Twitter

Bild a aflat că mortul ar fi Nicolae R. (52 de ani), un lăcătuș român care a murit luni, în Brunsbüttel. Un prieten apropiat a spus: „A lucrat ca lăcătuș timp de zece ani și a fost pilonul de bază al companiei. Sunt profund impresionat de moartea lui”.

Trupul românului trebuia dus acasă vineri dimineață, dar a alunecat din mașină după 800 de metri de când fusese preluat de la casa mortuară. După incident, călătoria spre țară a continuat.

Urmărește-ne pe Google News