În urmă cu câteva luni, soțul Mariei Cârneci a fost supus unei intervenții chirurgicale, apoi au apărut mai multe probleme. Starea de sănătate a lui Romulus Petrescu nu era deloc una bună, iar boala necruțătoare cu care se lupta de foarte mult timp l-a învins.

Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu va fi depus azi, 26 noiembrie, la capela cimitirului din Pipera, acolo unde prieteni și oameni care au ținut la el sunt așteptați să vină și să aducă un ultim omagiu.

Interpreta de muzică populară era căsătorită cu Romulus Petrescu de peste 30 de ani, iar Maria Cârneci vorbea mereu foarte frumos despre soțul ei.

„Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problem”, declara artista cu mai mult timp în urmă, potrivit Viva!

Urmărește-ne pe Google News