Cazul socant în care o profesoară de limba română, Crinela Marc, a fost acuzată că a avut relatii sexuale cu un elev de la Liceul Teologic Piatra Neamt, iar în urma acestei povesti seminaristul s-a sinucis, a dat naștere unei reacții și din partea preotului Iulian Marc, soțul celei acuzate.

„Greșeala ei asta a fost că a avut încredere în oameni si această greșeală i-a fost fatală. Deja sunt distruse două familii si ăsta e lucrul cel mai grav“, a declarat, pentru mont.ro, soțul profesoarei arestate pentru act sexual cu un minor.

Acesta afirmă că soția sa a fost ea însăși o victimă:

„Există posibilitatea ca și ea să fie victimă. E clar că nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor și a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Putea și ea să facă acelasi gest, dar nu l-a făcut, ci a stat să răspundă la întrebări. Ea a pierdut totul. De ce a ales gestul acesta, era un om cu capul pe umeri… Sînt răspunsuri pe care eu nu le am. E păcat, e o problemă gravă. Copilul acesta nu era un sfînt, nici tinerii din ziua de astăzi nu sunt ceea ce par“, a declarat preotul Marc.

”A fost un egoism, un gest de răzbunare din partea lui. Am trecut si eu prin experiența seminarului, dar eu am sacrificat totul ca să-l slujesc pe Dumnezeu. Pe el nu l-a interesat ce lasă în urmă. Fiecare o vede pe ea vinovată, dar eu nu văd asa. Știam că e însărcinată, pentru că ne chinuiam de multă vreme. Există iertare, locul amândurora este în biserică si asta e calea cea mai corectă“, a mai spus preotul.

Urmărește-ne pe Google News