Libertatea a scris pe larg în ultimele zile despre faptul că Bănel Nicoliţă (24 de ani), mijlocaşul Stelei şi al naţionalei, a fost logodit cu o brăileancă, Laura Gemmina Ciubotaru (23 de ani). “Jardel” a părăsit-o pe fată la puţină vreme după ce a ajuns la Steaua, în 2006. Prietenii ei pretind că Bănel a pus punct relaţiei pentru că Laura a poyat sexy pentru un calendar!

“Laura a făcut o foarte mare greşeală! Ca să scoată nişte bani, fără ştirea lui, a pozat într-un calendar sexy. Până la urmă, calendarul nici nu a mai fost comercializat, a circulat din mână în mână. Bănel a făcut o criză de furie când şi-a văzut iubita, cu care şi-a petrecut prima noapte de dragoste, în sânii goi. S-au despărţit, deşi se logodiseră deja!”, a povestit Cristina, o prietenă a Laurei. Laura nu era însă la prima tentativă de a-şi face loc în lumea manechinelor. La data de 10 decembrie 2003, brăileanca a apărut în ipostaze sexy la “Fata de la Pagina 5”, celebra rubrică a ziarului nostru, cu ajutorul căreia s-au lansat nenumărate vedete.

S-au despărţit pentru că ea a pozat sexy

“Am 18 ani şi sunt din Brăila. Am 1,70 metri înălţime, 58 de kilograme şi… ochii verzi. Iubesc muzica şi dansul”, se caracteriza tânăra în textul de prezentare. Dacă ar fi ştiut de atunci Bănel… Laura şi Bănel nu au mai reluat niciodată relaţia începută în 2004 şi încheiată doi ani mai târziu. Mai mult, fata s-a căsătorit în toamna acestui an cu un controversat om de afaceri, iar Nicoliţă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o studentă la Finanţe- Bănci, tot din Brăila, în vârstă de 21 de ani. Libertatea i-a fotografiat pe cei doi astă-vară, în vacanţa pe care au petrecut- o la Mamaia.

Urmărește-ne pe Google News