Majoritatea &: Ai nevoie de mai mult curaj

Chiar dacă ai foarte multe talente şi abilităţi, acestea sunt mai greu descoperite de cei din jur. Munca de rutină te copleşeşte, iar în adâncul sufletului te simţi plictisit(ă) şi ai vrea să ai mai multe responsabilităţi. Un alt loc de muncă te-ar face, poate, mai fericit(ă), dar pentru o astfel de schimbare ai nevoie de mai mult curaj şi de încredere în forţele proprii.

Majoritatea #: Pragmatismul te caracterizează

Te implici în tot ceea ce faci şi nu eşti de acord cu calea compromisului. Respecţi oamenii din jur şi îi preţuieşti la adevărata lor valoare, de aceea te bucuri de acelaşi respect din partea lor. Ţii să câştigi pe măsura muncii depuse şi ştii când şi cum să ceri acest lucru. Chiar dacă reuşeşti să obţii orice îţi doreşti în plan profesional, nu uita de viaţa personală!

Majoritatea ▲: Eşti prea nestatornic(ă)

Când te hotărăşti să schimbi ceva în viaţa ta, porneşti cu mare elan şi eşti sigur(ă) că nimic nu te va putea opri. Cu timpul însă, te plictiseşti şi reuşeşti să te convingi că nici măcar nu ţii atât de mult să faci ceea ce ţi-ai propus. Eşti în stare să îţi atingi scopurile doar atâta vreme cât crezi în ele. Când entuziasmul dispare, consideri toate eforturile o pierdere de vreme…
 

Urmărește-ne pe Google News