Invitați la lansarea unui site despre gastronomia și restaurantele bucureștene, Theodor Paleologul și Prințesa Eleonore a Danemarcei au mărturisit, pentru libertatea.ro, ce preferă să mânânce atunci când ies în oraș. ”Ne place mâncarea belgiană, așa că mergem foarte des la un restaurant intim, cu acest specific”, ne-a spus Prințesa Eleonore, completată imediat de însoțitorul ei: ”Și berea lor este foarte bună”.

Paleologul a dorit să menționeze că nu este pretențios când vine vorba de mâncare, dar că apreciază restaurantele cu locație centrală, unde raportul dintre preț și calitate este rezonabil. ”Nu am preferințe. Atunci când slăbesc, comand salate, iar în rest, mănânc tot ce îmi face poftă”, a spus fostul ministru.

Theodor Paleologul s-a alăturat proiectului www.Restograf.ro, un portal ce vrea să imprime o direcție corectă gastronomiei bucureștene. ”Creierul” portalului lansat astăzi în Capitală este specialistul în resurse umane George Butunoiu, ”ajutat” de colaboratori fideli, printre care și foștii miniștri dr Mircea Cinteză și Theodor Paleologul.

Urmărește-ne pe Google News