UPDATE ora 14.05: Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a prezentat succesiunea faptelor.

„La data de 28.02.2024, ora 03.40, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizati cu privire la faptul că, la data de 28.02.2024, în jurul orei 02.25, numitul V V (37 ani), a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, com.Heleşteni, jud.Iaşi, aparţinând familiei D, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima B V M (27 ani), căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare”, se arată în comunicat.

Victima a reuşit să fugă din imobil pe stradă, dar după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 metri s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a murit, spun procurorii. Apoi, în grădina din spatele casei, criminalul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac.

Procurorii au dispus efectuarea necropsiilor în acest caz.

***

Știrea inițială „În noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii”, a transmis Poliția.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la IML, iar procurorii împreună cu poliţiştii ieşeni au stat ore întregi la locul tragediei şi au adunat probe.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor.

Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro

Urmărește-ne pe Google News