Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus de valuri la mal în această dimineață, în jurul orei 5:00. Bărbatul se aruncase în apă, deși acest lucru a fost interzis din cauza mării agitate, pentru a salva o femeie și pe copilul acesteia.

Steagurile roșii au fost arborate, marți, pe Litoral, iar salvamarii i-au sfătuit pe turiștii aflați pe plajă să nu intre în apa mării. Cu toate acestea, o femeie și copilul său nu au ținut cont de avertismente și au fost la un pas de a se îneca din cauza valurilor mari, în Mangalia, informează Mediafax.ro.

Aceștia au țipat după ajutor, iar doi bărbați le-au sărit în ajutor. Pe mal a reușit să se întoarcă doar unul dintre salvatori. Bărbatul aproape 30 de ani a fost dat dispărut marți dimineață, după ce nu a mai ieșit din mare, în zona plajei Laguna.

Un echipaj mixt ISU – Garda de Coastă nu a putut ajunge cu o ambarcațiune în zona în care s-a înecat bărbatul din cauza mării foarte agitate.

La fața locului au fost trimiși doi scafandri din Mangalia, care au început căutarea bărbatului. Aceștia au cerut întăriri de la colegii din Constanța, iar trei autospeciale de scafandri, cu 10 subofițeri și un ofițer, au fost trimise pentru a-l găsi pe bărbat.

Scafandrii l-au căutat ieri, însă au oprit operațiunea la ora 19:00.

Pe majoritatea plajelor de pe Litoral, cum este și cazul celei din Mangalia, au fost arborate steaguri roșii, care interzic scăldatul în mare.


Citește și Moartea bizară a unui tânăr de 32 de ani. Tratat pentru insolație, a murit a doua zi, pentru că medicii nu au depistat că avea…


 

Urmărește-ne pe Google News