Tirul a fost cuprins de flăcări în urma impactului violent, iar focul s-a extins și la casa din gospodăria în care a pătruns, notează Mediafax.ro.

„În urma accidentului rutier, incendiul la locuinţă s-a manifestat pe circa un metru pătrat, fiind lichidat. Conducătorul TIR-ului a fost transportat la Spitalul din Târgu-Mureş, conştient, cu dureri de cap şi de spate. TIR-ul a ars în totalitate, iar drumul a fost blocat pe ambele sensuri. Curentul a fost întrerupt pe toată linia, iar o conductă de gaz a fost afectată” a explicat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Accidentul a avut loc, miercuri dimineață, după ce șoferul camionului încărcat cu ciocolată a pierdut controlul asupra vehiculului. Mastodontul a ieșit de pe drum, a lovit cu putere un stâlp de electricitate, o țeavă de gaz și a făcut praf gardul casei. TIR-ul s-a oprit în curtea gospodăriei, notează sursa citată.

Șoferul camionului le-a spus polițiștilor că incendiul a izbucnit imediat după impact. Pompierii din cadrul ISU Mureș fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii incendiului. În paralel, polițiștii au demarat o anchetă.

sursă foto: punctul.ro


Citește și Victor și Ioan Becali ar putea petrece numai câteva luni în penitenciar, după decizia definitivă din dosarul de dare de mită


 

Urmărește-ne pe Google News