Acesta  a ajuns la spital cu urechea ruptă și un hematom la cap, după o corecție dură aplicată de maistrul său, după ce elevul l-a înjurat pe acesta, scrie vremeanoua.ro.

Când a văzut că minorul sângerează puternic a sunat la 112 și a cerut sprijinul unei ambulanțe. Băiatul a fost preluat de medici și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, secția Pediatrie, unde a fost supus unor investigații medicale amănunțite. Cadrele medicale au decis că urechea îi va fi cusută la loc.

Un profesor din Vaslui i-a rupt urechea unul elev. Momentul care a declanșat conflictul

La un moment dat, elevul a scăpat un cancioc cu mortar pe jos, în atelierul unde exersau, iar maistrul i-a reproșat băitului că nu e atent și că împrăștie cimentul.

Elevul, fără să stea pe gânduri, l-a înjurat pe dascăl: “Da ce p**a mea, numai pe mine mă vezi?!”. Acesta a fost momentul când maistrul a văzut negru în fața ochilor și l-a tras brutal de ureche pe minor.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care a avut loc incidentul.

FOTO: vremeanoua.ro


CITEȘTE ȘI… S-a terminat! Brigitte anunță oficial divorțul de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimțirile…”


 

Urmărește-ne pe Google News