Scena sângeroasă a avut loc luni dimineață, când Octavian Filip a rămas singur în casă cu tatăl său, Cristian, care lucrase ca inspector la Finanțele Publice.

Până la această oră, nu se cunoaște motivul pentru care între tată și fiu a izbucnit un scandal, însă cert este că tânărul a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt cu sete de cel puțin 20 de ori în trupul părintelui său.

Când  a ajuns acasă, mama criminalului l-a auzit strigând pe bărbatul ei, care zăcea într-o baltă de sânge și era pe cale să-și dea ultima suflare.

Înspăimântată, femeia a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, însă medicii nu i-au mai putut salva viața bărbatului în vârstă de 54 de ani.

Sosiți de urgență la fața locului, polițiștii l-au găsit pe criminal pe casa scării cu mâinile pline de sânge acoperindu-și fața și bolborosind cuvinte numai de el înțelese.

Octavian Filip a fost încătușat și dus la Poliție pentru audieri.

Urmează ca anchetatorii să afle motivul pentru care a comis o asemenea crimă oribilă, fată ce nu s-a mai întâmplat în Mehedinți de un an și jumătate.

Anchetatorii vor efectua o expertiză medico-legală la Institutul Mina Minovici din București, în urma căreia ar urma să stabilească și dacă tânărul criminal se afla sub influența drogurilor atunci când a comis abominabila crimă.

Citește și: VIDEO | Momentul emoționant în care o mamă bolnavă de cancer, în fază terminală, își vede fiul primind diploma de absolvire a liceului

 

Urmărește-ne pe Google News