Meghan Markle primește urări de ziua ei de naștere din partea rudelor sale regale.

Kate Middleton și prințul William au accesat joi rețelele de socializare pentru a-i transmite un mesaj ducesei de Sussex cu ocazia împlinirii a 41 de ani, scrie People.

„Îi dorim o zi de naștere fericită ducesei de Sussex”, au scris Kate și William pe Twitter, alături de o fotografie cu Meghan din recenta sa vizită în Marea Britanie pentru celebrarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta.

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, i-au urat, de asemenea, o zi de naștere fericită lui Meghan pe Twitter, împărtășind o fotografie similară a ducesei de Sussex de la slujba de mulțumire la care a participat alături de prințul Harry în onoarea reginei la catedrala St. Paul’s, pe 3 iunie.

„La mulți ani ducesei de Sussex!”, au scris ei, adăugând un emoji cu baloane.

Meghan, care își petrece ziua de naștere în privat alături de soțul ei, prințul Harry, și de copiii lor Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 1 an, a călătorit împreună cu familia sa la Londra în iunie pentru a onora cei 70 de ani pe tron ai monarhului, care au depășit recordul de 70 de ani.

De asemenea, vizita i-a oferit lui Lili ocazia de a-și întâlni pentru prima dată străbunica. Fiica lui Meghan și a lui Harry poartă numele monarhului, Lilibet fiind porecla din copilărie a reginei.

FOTOREPORTAJ. Dezastrul de la Islaz, unde au ars aproape 700 de hectare din „Delta Teleormanului”. România trebuie să dea explicații la Bruxelles
Recomandări
FOTOREPORTAJ. Dezastrul de la Islaz, unde au ars aproape 700 de hectare din „Delta Teleormanului”. România trebuie să dea explicații la Bruxelles

Prințul Harry și Meghan Markle s-au acomodat la viața de familie cu patru membri în Montecito, California, de când s-au retras ca membri activi seniori ai familiei regale în 2020. De atunci, ei s-au concentrat în mare parte pe fundația lor Archewell, atrăgând atenția asupra diferitelor eforturi caritabile.

Cel mai recent, Harry s-a adresat ONU în cadrul Zilei Nelson Mandela.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.