Începând cu luna aprilie a acestui an, comediantul, în vârstă de 28 de ani, „a urmat câteva ședinte de terapie” din cauza postărilor amenințătoare pe care West, în vârstă de 45 de ani, le-a postat de numeroase ori pe rețelele de socializare în timp ce Davidson se întâlnea cu fosta soție a rapperului, Kim Kardashian.

Atenția negativă și hărțuirea venită din partea lui Kanye și a nebuniilor sale au fost un factor declanșator pentru starea emoțională a lui Pete, iar el a fost nevoit să caute ajutor

Un apropiat de-ai lui Pete, pentru revista People

Publicația a scris că Pete Davidson s-a despărțit recent de Kardashian, în vârstă de 41 de ani și că „nu regretă că s-a întâlnit cu Kim, dar că în prezent vrea să se concentreze pe cariera sa”.

Săptămâna trecută, Davidson și Kim Kardashian au decis să meargă pe drumuri separate după nouă luni de relație.

„Unul dintre motivele pentru care s-au despărțit a fost din cauza programului lor aglomerat. Amândoi călătoresc tot timpul și a fost greu să se sincronizeze”, a declarat un apropiat pentru sursa citată mai sus.

După ce despărțirea lor a ajuns pe prima pagină a ziarelor, Kanye West a reacționa pe Instagram cu o postare răutăcioasă, care a fost ștearsă de atunci și care conținea o imagine editată a primei pagini a ziarului New York Times cu un titlu care spunea: „Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani”.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.