Mergi direct la conținut »
#10yearchallenge cu Andra și Cătălin Măruță. Ce imagini au ales să posteze | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > #10yearchallenge cu Andra și Cătălin Măruță. Ce imagini au ales să posteze | FOTO

#10yearchallenge cu Andra și Cătălin Măruță. Ce imagini au ales să posteze | FOTO

Andra și Cătălin Măruță au răspuns provocării #10yearchallenge și au dat publicității fotografii cu ei așa cum arătau în urmă cu un deceniu.

#Provocareade10ani – este primul trend pe reţelele de socializare în 2019. Pe Facebook şi Instagram, oamenii postează imagini cu ei de acum și din urmă cu 10 ani.

Și cântăreața Andra și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, au răspuns provocării #10yearchallenge.  Cei doi au postat un colaj cu patru momente impotante din viața lor din ultimii 10 ani.

„Zece ani de… ciocolată, zece ani de soț și tată! 2008 /2018 #10yearchallenge #challengeaccepted”, a scris Cătălin Măruță în dreptul imaginilor postate pe contul său de socializare.

„23 august 2008 – 23 august 2018: 10 ani de când am spus cel mai frumos “DA!” din viața noastră! ❤️ #10yearchallenge #challengeaccepted”, a notat și Andra în dreptul acelorași ipostaze cu ea și Măruță din cadrul #provocareade10ani.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

 

 

Close
Închide
  Close