Mergi direct la conținut »
Jessica Simpson, mai sexy ca niciodată! Uite cum a fost surprinsă în vacanță!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Jessica Simpson, mai sexy ca niciodată! Uite cum a fost surprinsă în vacanță!

După ce a câștigat în 2014, din nou, lupta cu kilogramele, revenind la formele care au consacrat-o, Jessica Simpson se poate mândri cu trupul ei, perfect lucrat și tonifiat. Așa că nu e de mirare că aceasta a făcut deliciul paparazzilor care au surprins-o la piscină.

De Ana Hațeg,

În ultimii ani, Jessica Simpson a fost intens criticată pentru schimbarea radicală de look. Mai exact, după ce a devenit mămică, ea şi-a pierdut formele apetisante, însă aceasta și-a revenit în cele din urmă în vara anului 2014, după ce a urmat o dietă bazată pe legume, proteine și shake-uri cu puține grăsimi. În plus, Jessica a declarat într-un interviu mai vechi că pentru a slăbi uniform, a făcut și multe exerciții fizice, a mers de 3-4 ori pe săptămână la sală, a făcut yoga, a înotat și s-a plimbat în fiecare zi cel puțin o oră. Însă, sacrificiul ei a meritat, în prezent, aceasta arătând demențial.

Așadar, nu e de mirare că, zilele trecute, când și-a făcut apariția la o piscină din Cabo San Lucas din Mexic, unde se află în vacanță cu soțul ei, Eric Johnson, și sora sa, a devenit imediat ținta paparazzilor. Aceștia au fotografiat-o de cum a ieșit din hotel, în costum de baie, cât și pe durata timpului în care a stat lungită la soare, în toate ipostazele posibile.

Jessica Simpson a devenit celebra la 19 ani, după ce și-a scos albumul de debut, intitulat „Sweet Kisses”, lansat în 1999. Ea s-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul trupei 98 Degrees, în 2002, însă cei doi au divorțat în anul 2006, iar în 2014 s-a căsătorit cu fostul jucător de fotbal american, Eric Johnson. Totodată, Jessica a apărut și în filme, precum „Dukes of Hazzard”.

Close
Închide
  Close