Mergi direct la conținut »
Ce viață de rock-star duce Marian Ionescu! S-a plictisit de Porsche și și-a comandat Ferrari
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce viață de rock-star duce Marian Ionescu! S-a plictisit de Porsche și și-a comandat Ferrari

Ce viață de rock-star duce Marian Ionescu! S-a plictisit de Porsche și și-a comandat Ferrari

Odată cu trecerea anilor, ritmurile compozițiilor sale sunt din ce în ce mai lente, dar, în schimb, Marian Ionescu conduce automobile din ce în ce mai rapide.

De Florian Gheorghe,

Cum Porsche-ul Boxter abia achiziționat nu a fost de ajuns să o impresioneze pe proaspăta sa soție, Octavia Geamănu, Marian și-a comandat un Ferrari. De când și-a unit domiciliul cu știrista Antenei 1, liderul trupei Direcția 5  umblă numai cu herghelii de cai sub capotă.

Din surse sigure, singurul nostru rock star adevărat, dacă punem în balanță și supremul aspect financiar, Marian Ionescu a făcut o vizită reprezentanței din București a faimosului producător italian de automobile sport, unde și-a stabilit dotările pentru viitorul său superbolid.

Față de mulți colegi de-ai săi din breasla pop rock-ului, care o ard ”rock and roll” din cauza modestiei financiare, Marian Ionescu își poate cumpăra orice visează imediat cum se trezește. Când coboară din Porsche, Marian conduce o făloasă motocicletă Harley Davidson- Softail Blackine, una făcută pe comandă, pe care a dat circa 19.000 euro, cât două automobile de clasă medie. Marian (53 ani), mai are în garajul său din Băneasa, două motociclete şi un scuter de mare putere.

Chiar dacă nu-i face cinste comparația, în branșa muzicală românească, doar liderul trupei Direcția 5 și Adrian Minune se vor afișa cum urcă un pic mercurul în termometre la volanul aspectuaselor modele Ferrari.

Close
Închide
  Close