Mergi direct la conținut »
Naționalei Artiștilor Fotbaliști a rămas fără căpitanul Adrian Enache
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Naționalei Artiștilor Fotbaliști a rămas fără căpitanul Adrian Enache

Naționalei Artiștilor Fotbaliști a rămas fără căpitanul Adrian Enache

În anul în care împlinește 50 de ani, Adrian Enache, veteranul căpitan al Naționalei Artiștilor Fotbaliști, a predat banderola. El nu se va află alături de echipă, în Iran, căci a dat curs unei provocari mai puțin obositoare, un turneu muzical în Canada.

De Florian Gheorghe,

Selecționata română a artiștilor care au mai mult timp de fotbal decât de meseria lor, a plecat astăzi spre Teheran, Iran, pentru Campionatul Mondial de Futsal pentru Artiști (13-19 februarie, fotbal în sală). Unde, anul trecut, la prima ediție, artiștii noștrii au ieșit campioni mondiali.

Naționala noastră tratează an de an, cu seriozitate toate competițiile de ”miuță”, mai ales Campionat Mondial al Artiştilor Fotbalişti ce are loc de regulă la Moscova. Unde,  în 2014,  selecționata lui Adrian Enache și Aurelian Temișan a câștigat titlul de campionă mondială. Selecționata noastră, din care fac parte și Aurelian Temișan, Cosmin Seleși, Paul Gheorghe (Trouble Crew), Varniote Rareș  și Kamara (Alb-Negru), va întâlni în grupă echipele Suediei, Germaniei, Japoniei, Greciei și Azerbaidjanului.

Close
Închide
  Close