Mergi direct la conținut »
Nu e genul acela de tată! Și-a însoțit fiica de 27 de ani la o petrecere fără inhibiții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nu e genul acela de tată! Și-a însoțit fiica de 27 de ani la o petrecere fără inhibiții

Nu e genul acela de tată! Și-a însoțit fiica de 27 de ani la o petrecere fără inhibiții

Atât de mândră este de tatăl ei încât l-a luat pe sus și dus la un pool party! Înainte să se reîntoarcă în România, pentru a-și prelungi zilele estivale din California, noua sa casă, Gheorghe Gheorghiu și-a mai dat o întâlnire cu frumoasa sa fiică, Andra Ștefania să nu-i ducă dorul în perioada cât va veni în țară, mai precis pe litoral.

De Florian Gheorghe,

gheorghe_gheorghiu_andra

Revedere călduroasă în adevăratul sens, căci, profitând de temperaturile potrivite lunii martie, medie de circa 30 grade Celsius, Andra l-a invitat la o sexy petrecere pe marginea piscinei, în Hollywood, la doi pași de faimosul cartier Beverly Hills.

Prietenele Andrei nu s-au amuzat că bruneta a venit însoțită de tatăl său, la un chef în costume de baie, ba chiar au admirat modul nonconformist al veșnic tânărului solist care se dovedește cel mai bun prieten al fiicei sale.

 

 

 

Rezidentă de aproape 20 de ani în California, Andra (27 ani) şi-a tatuat titlul melodiei ”Vei fi icoana mea”, piesă ce descrie o situație asemănătoare celei în care ea și tatăl său sunt despărţiti din punct de vedere geografic de un ocean. Una din piedicile pe care Gheorghe Gheorghiu a hotărât să o elimine și și-a schimbat domiciliul în Statele Unite.

Close
Închide
  Close