Mergi direct la conținut »
Salman Khan nu are niciun gând de însurătoare. Ce spune despre Iulia Vântur
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Salman Khan nu are niciun gând de însurătoare. Ce spune despre Iulia Vântur

Salman Khan nu are niciun gând de însurătoare. Ce spune despre Iulia Vântur

După ce presa din India a scris că Salman Khan se va însura cu Iulia Vântur în luna decembrie, de ziua lui, celebrul actor de la Bollywood a reacţionat. Pentru prima dată, el a vorbit despre aceste speculaţii şi a clarificat un subiect "fierbinte" pentru jurnaliştii indieni.

De Clara Vacaru,

Salman Khan neagă ferm zvonurile potrivit cărora s-ar însura cu Iulia Vântur şi dă de înţeles că va fi burlac mult timp de acum încolo. El a recunoscut însă că a mers însoţit de prezentatoarea TV la nunţa unei actriţe din India, dar, spune el, acest lucru nu înseamnă că are o relaţie cu ea sau că urmează să căsătorească.

Citește și: E oficial! Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund! Au ieșit pentru prima dată împreună în public, la o nuntă! VIDEO&FOTO

„Dacă vreau să vorbesc cu fanii mei despre căsătorie, o voi face pe Twitter şi pe Facebook. Când va fi să se întâmple, se va afla direct de la mine. Nu va fi nicio nuntă. Cel puţin nu e ţina mea momentan.

Da, am mers împreună (n.r cu Iulia) la acea petrecere, dar nu am voie să ies undeva cu cineva? Dacă sunt văzut cu orice femeie, înseamnă că mă căsătoresc cu ea? Trebuie să înțelegeți responsabilitatea pe care trebuie să o ai față de o femeie. Mass-media tot spune că mă căsătoresc la o dată sau la alta. Dar dacă nu se întâmplă, fata este cea care suferă. Jurnaliștii au dezonorat o femeie, indiferent că este din India sau străină. În astfel de cazuri, mass-media dă speranță unei femei și pune presiune pe mine. Asta nu e bine, pentru că mă face o persoană insensibilă, care nu este interesată de căsătorie”, a spus Salman Khan, pentru publicaţia indiană Hindus Times.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Salman Khan a declarat recent că atunci când va avea de gând să se însoare, va anunța pe Twitter. Actorul indian a făcut această declarație în contextul în care familia sa era asaltată de jurnaliști cu întrebări legate de nunta lui cu Iulia Vântur. De ani buni, rudele lui Salman Khan sunt întrebate frecvent despre nunta actorului, iar faptul că pentru prima dată a ieșit în public cu Iulia Vântur a încins spiritele în India, jurnaliștii fiind extrem de curioși să afle dacă în sfârșit merge la altar.

De altfel, o imagine apărută zilele trecute în presa din India alimentează zvonurile referitoare la nunta celor doi. Iulia Vântur a fost fotografiată, zilele trecute, pe aeroportul din Mumbai, unde se afla împreună cu mama şi cu una dintre surorile lui Salman Khan. Foarte grijulie, prezentatoarea TV îşi sprijinea „soacra”, care părea să aibă probleme de sănătate şi mergea destul de greu.

Close
Închide
  Close