Mergi direct la conținut »
Kamara, în "război" cu Mircea Badea, după scandalul cu Morar şi Buzdugan: "Îmi ataci toată familia"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kamara, în "război" cu Mircea Badea, după scandalul cu Morar şi Buzdugan: "Îmi ataci toată familia"

Kamara, în „război” cu Mircea Badea, după scandalul cu Morar şi Buzdugan: „Îmi ataci toată familia”

După scandalul iscat de replicile cu tentă rasistă făcute de prezentatorii Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, la radio, Kamara a fost printre primele persoane publice care i-a "taxat" dur pe cei doi. De data aceasta, artistul i-a dat replica lui Mircea Badea, după ce acesta din urmă a făcut, tot la radio, comentarii legate de numele său.

De Clara Vacaru,

Invitat într-o emisiune de la Radio Zu, Mircea Badea a pus câteva întrebări legate de  numele lui Kamara. „Băi, ce voiam să te întreb, că nu mai ştiu… Cum se spune corect: Kamara sau Macara? Sau Karmă Rea? Am citit undeva…am crezut că e un substantiv comun. Sau e propriu?”, a întrebat acesta, în direct.

Întrebările acestuia l-au deranjat pe Kamara, mai ales să vin la scurt timp de când Buzdugan şi Morar au jignit, în emisiunea lor, congolezii, numindu-i, printre altele, „maimuţe” şi „macaci”. Iată replica lui Kamara:

„Salutare, Mircea Badea.

Numele meu e Kamara şi deşi ne-am întâlnit de nenumarate ori, în mod brutal, în emisiunea ta de la Radio Zu, te-a lovit amnezia şi nu mai ştiai dacă mă cheamă „Kamara sau Macara, Kamara sau Karma rea”. Kamara e numele meu de familie. Kamara înseamnă Învățător, şi cu asta nu pretind a fi unul. Atacându-mă în acest mod, îmi ataci toată familia, într-o emisiune în direct la Radio, nu la un pahar între prieteni.

Ai uitat cum mă cheamă pentru că te simți pe cai mari? (…) Am înțeles strategia ta de a muta discuția de pe faptele lui Morar şi ale lui Buzdugan, la o simpla răfuilă între noi doi şi astfel să mă faci să par în ochii lumii un „scandalagiu notoriu”. O strategie veche şi ieftină care poate merge cu un novice, dar aici, nu ți-ai atins ținta Stimate Arcaş. Se pare că vrei să îmi fii „drag”, altfel nu înțeleg de ce te insinuezi într-o discuție care nu te priveşte. Morar şi Buzdugan se pot apăra şi singuri, sunt majori şi vaccinați. Nu au nevoie de o Dădacă.

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”
Recomandări

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

 

Citeşte şi:

În emisiunea ta de la Radio Zu, căci sunteți colegi, ai ales o metodă mai puțin bărbătească de a îmi trimite săgeți şi de a face referiri la Congo într-un moment prost ales, dat fiind cele spuse de colegii tăi cu câteva zile înainte. (…)

Mă aşteptam de la tine să spui lucrurilor pe nume, aşa cum pretinzi că o faci. Mai ales că în trecut te-ai luat atât de Buzdugan cât şi de Morar pentru nişte lucruri minore (…). Acum în schimb, când ora e gravă, nu prea te-ai înghesuit să spui ceva despre cele peste 8 minute de inepții rasiste pe un post de largă audiență. De ce? Pai sunteți colegi de trust, de radio şi de cine mai stie ce. Dar atunci când te-ai luat de ei, nu erai colegul lor? Ipocrizia, bate-o vina.

DOCUMENT INTERN | Un Excel arată că Ministerul Sănătății știe că există nevoi imense de echipamente de protecție pentru spitalele
Recomandări

DOCUMENT INTERN | Un Excel arată că Ministerul Sănătății știe că există nevoi imense de echipamente de protecție pentru spitalele

 

badea_70_bbfc34970d

Dacă ai ceva de spus, spune-o direct, nu o mai lua pe ocolite, fii tu acel „nebun” frumos, care a avut inconştiența de al provoca pe Doroftei în ring, care a arătat că e un mare campion şi nu te-a lovit şi a preferat să se joace cu tine cum se joacă o pisică cu un ghem. Sau fii înconştient, ca atunci când l-ai invitat în ring pe un luptător profesionist (Teodor Emi), pentru o confruntare care a ținut fix 3 minute şi în care ai alergat de luptă cu o agilitate, de te-ar fi putut invidia până şi Gabriela Szabo. (…)

Ai spus că te scârbeşte prostia şi că te-ai săturat de proşti. Prietene (cum îți place să o spui), de tine nu te-ai săturat? Şi dacă cumva, în mintea ta se naşte ideea de a mă provoca în ring, răspunsul meu e NU, am lucruri mai importante de făcut. Te invit mai degraba să facem ceva productiv pentru România. Cum ar fi, să ne plimbăm puştii prin parc, că şi aşa au aceeaşi vârstă, să-i creştem frumos şi să îi învățăm că nu există decât o Rasă, Rasa Umană. Aşa vor trăi armonios într-o societate sănătoasă şi civilizată”

Close
Închide
  Close