MENIU CAUTĂ

Secretul Taniei Budi. Cum reuşeşte să arate atât de bine la 48 de ani

Distribuie

La 48 de ani, Tania Budi reuşeşte, în continuare, să aibă trupul unei adolescente. De altfel, ea recunoaşte că aceeaşi greutate pe care o avea în liceu, dar dă vina pe gene pentru condiţia ei fizică.

Tania Budi ecunoaşte că primeşte nenumărate complimente pentru felul în care arată, dar susţine că nu face nimic deosebit ca să se menţină în formă.

Stau foarte mult la plajă, îmi place după ora 17 mai mult. Stau până pe la 8-9 seara. Eu nu fac sport. De vreo o lună şi jumătate nu am fost deloc, am avut nişte probleme de sănătate şi am fost nevoită să întrerup. De atunci, am grijă să nu mănânc mult. Sunt norocoasă, gena e principala vinovată. Mănânc orice, oricând, nu ţin diete.

Eu am aceiaşi greutate pe care o aveam şi în liceu. Am o viaţă normală, nu exagerez cu nimic, nu sunt omul extremelor. Cei care mă cunosc sunt uimiţi. Nu e niciun secret”, a spus ea, la Pro TV.

„Probabil contează că am avut o viaţă în care am făcut ce am vrut, tot timpul, nu m-am legat la cap cu nimic din ceea ce înseamnă responsabilităţi, familie… Îmi doresc o familie, dar nu am găsit ceva ce mi-ar foi dar un echilibru. Mă simt bine cu prietenii pe care îi am şi nu am nevoie de un compromis.

De un om îţi dai seama repede, din primele zile. Dacă comunicarea este profundă, dar e vibraţia care trebuie… Dacă nu e, de ce să ne complicăm? Aparenţele de multe ori înseală. Eu, chiar dacă sunt într-o relaţie, nu mă afişez, nu vreau să public”, a încheiat ea.

Citește mai multe despre Tania Budi și tania budi kilograme pe Libertatea.

Comentarii