MENIU CAUTĂ

Zi tristă pentru Oana Lis: „Ştiți cum e să trăiești fără mamă aproape toată viaţa?”

Distribuie

Zi tristă astăzi, pentru Oana Lis. Soţia fostului edil al Capitalei a fost de dimineaţă la biserică, pentru a-i aprinde o lumânare mamei ei, ce şi-ar fi sărbătorit azi ziua de nume.

Oana Lis a rămas fără mamă încă de când era copil. Femeia şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătută crunt de soţul ei, tatăl Oanei Lis.

Bărbatul a făcut apoi şapte ani de închisoare, iar Oana a fost crescută de bunica ei, pe care o iubeşte ca pe o mamă.

„Azi ar fi fost ziua mamei mele dacă mai trăia… Maria… Eu am fost la biserică, i-am aprins o lumânare şi i-am transmis un gând bun… undeva în Univers! Şi am dat ceva de pomană ptr sufletul ei… Văd că sunt discuții pe fb p-aici ptr că unii urează La multi ani, alţii zic că e Adormirea Maicii Domnului şi poate nu se cuvine… Știți cum e să trăiești fără mamă aproape toată viaţa ta? E groaznic, mai ales ca fată… Eu zic că dacă îi aveți lângă voi pe cei dragi, pupaţi-i, iubiți-i, să-i strângeți în brațe, că Maica Domnului va aprecia asta. Nu așteptați până când e prea târziu şi faceți un gest frumos ptr cei apropiați azi! Să lăsăm ura, certurile la o parte, e minunat să simți iubire şi să oferi”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Citește mai multe despre Oana Lis pe Libertatea.

Comentarii