Șerban Copoț, în vârstă de 36 de ani, a fost component într-una dintre cele mai apreciate trupe dance de la noi. Este cunoscut drept „Hienă”, porecla pe care o avea pe vremea când activa în formația Animal X.

Astăzi, Șerban Copoț este căsătorit și are doi copii, de care este foarte mândru. Artistul este implicat în numeroase proiecte de televiziune, printre care și reality-show-ul „Aventură cu 4 stele”, emisiune care este difuzată la Antena 1 în fiecare luni și marți de la ora 20:30.

Șerban Copoț, care s-a confesat la un moment dat, mărturisind că a avut anii lui de aroganță, a dezvăluit un amănunt neștiut din viața sa, în timpul filmărilor din Grecia pentru show-ul mai sus-menționat. Grecia are o semnificație cu totul aparte pentru artist, dat fiind că familia sa se trage de pe acele meleaguri.

 ”Eu am o legătură aparte cu Grecia, de mic copil. Sunt cu adevărat îndrăgostit de ea. Stră-străbunica mea era din Grecia, din Chios. Eu am crescut cu Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru. Știu toată mitologia greacă, sunt fascinat, iubesc Grecia”, a mărturisit Șerban Copoț.

EXCLUSIV | Amănunte neștiute din viața lui ”Hienă”. Nimeni n-a știut ce origini are familia artistului

Aniversare pe meleaguri grecești

EXCLUSIV | Amănunte neștiute din viața lui ”Hienă”. Nimeni n-a știut ce origini are familia artistului

Aniversarea de 36 de ani l-a prins pe Șerban Copoț în Grecia, acolo unde a avut parte de momente pline de emoție.

Artistul a avut parte de nenumărate surprize și chiar i-au dat lacrimile în momentul când zeci de oameni, greci dar și turiști din toate colțurile lumii, aflați la una dintre tavernele din centrul localității Perdika, au început să-i cânte „La Mulți Ani” în mai multe limbi.

Ba, mai mult, cele două colege ale sale de aventură din cadrul reality-show-ului de la Antena 1, Anca Dinicu și Angie Cobuț, i-au cântat una dintre piesele cu care trupa Animal X, din care Șerban făcea parte, se lansa cu ani buni în urmă.


Citeşte şi: Leonard Doroftei își strigă disperarea. ”Am fost aruncat ca o măsea stricată!”

 

Urmărește-ne pe Google News