Ilinca vandici și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru „Ce se întâmplă, doctore?”. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit care a fost cel mai greu moment din viața ei. Vedeta a suferit enorm după pierderea tatălui său.

„Cel mai greu moment prin care am trecut, şi care, evident, m-a marcat, a fost pierderea tatălui meu. Odată cu pierderea părintelui, pe lângă durerea imensă pe care am simţit-o, am sentimentul că m-am maturizat peste noapte.

Cred că fost o lecţie de viaţă pentru mine şi sunt convinsă că tatăl meu, chiar dacă a plecat dintre noi, mă poate ajuta mai mult de acolo, din ceruri”, a mărturisit ea.

Ilinca Vandici a făcut declarații și despre perioada de depresie prin care a trecut după ce a născut.

„Da, am suferit de depresie postnatală, pe care am încercat să o înţeleg şi să mi-o explic, să caut răspunsuri, pentru că nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla mie, eu fiind un om extrem de calculat, de ancorat în realitate, conştient de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ei bine, uite că mi s-a întâmplat şi mă bucur că am reuşit să trec cu bine peste asta cu ajutorul soţului meu şi familiei mele”, a afirmat ea.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi din țară. Prezentatoarea de televiziune  a devenit mămică pentru prima oară în vara anului trecut, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care ”a făcut patrulă” mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile