MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2018 14:00

VIDEO / Silvia Dumitrescu nu vrea o carte despre ea câtă vreme trăiește! Cântăreața tocmai a împlinit 59 de ani

Distribuie

Silvia Dumitrescu a împlinit zilele trecute 59 de ani, dar e la fel de tonică și de nonconformistă ca în tinerețe, când era pe val în muzică și ridica oamenii de pe scaune cu "Dansul, dansul e normal la vârsta mea". Interpreta ne-a dezvăluit cum reușește să le aducă zâmbetul pe buze celor cu care se întâlnește și de ce nu vrea să se scrie o carte despre viața ei.

Vedeta muzicii ușoare e veselă din fire, iar veselia ei se transmite și celorlalți, indiferent că e vorba despre oameni cunoscuți sau de admiratori.

”Am rămas o figură nonconformistă. Și aduc un zâmbet pe buzele tuturor când sosesc într-un loc cu oameni dragi, cu colegi, prieteni, dar și când ies pe stradă sau merg la un eveniment. Pur și simplu, veselia vine odată cu mine. E felul meu de a fi. Sunt mereu gata de voie bună, să împac oamenii, să fie bună dispoziție. Sunt un om vesel. Îmi place mult să socializez și să cunosc oameni. Asta, spre deosebire de ce se întâmplă în țara noastră. Nu știu câtă voie bună mai există. Dar românii au forța să se elibereze de problemele lor, iar noi, artiștii, avem rolul să le descrețim frunțile și să-i facem să înțeleagă că există și bucurii spirituale”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru Libertatea.

Multe provocări profesionale

Silvia a avut o viață plină, are parte în continuare de provocări profesionale.

„Am multe de rezolvat pe plan muzical”, ne-a dezvăluit ea 

Dar nu vede întâmplările prin care a trecut, succesele și eșecurile, lucrurile bune și mai puțin bune trecute, negru pe alb, într-o carte. Or fi la modă biografiile, dar parcă nu i-ar plăcea să citească despre ea.

„Viața noastră niciodată nu știi unde se oprește. Poate dacă se va opri, cineva va scrie o carte și despre mine”, a explicat vedeta.

Citește și:

Totul despre ardeleanul care din 2015 e primarul unei localități din Spania:
„N-a contat că sunt român, m-au ales pentru că mă știau ca om

Citește mai multe despre Silvia Dumitrescu pe Libertatea.

Comentarii