Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Bebe Cotimanis merge cu ATV-ul prin țară și adună PET-uri! Actorul face voluntariat pentru asociații ecologice
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Bebe Cotimanis merge cu ATV-ul prin țară și adună PET-uri! Actorul face voluntariat pentru asociații ecologice

VIDEO/ Bebe Cotimanis merge cu ATV-ul prin țară și adună PET-uri! Actorul face voluntariat pentru asociații ecologice

Constantin Cotimanis - sau Bebe Cotimanis, cum îl știu mulți - este un ecologist convins. Actorul va bifa, anul viitor, cea de-a 12-a expediție cu ATV-ul prin Ardeal, pentru a curăța Bistrița de gunoaie.

De Ana Maria Păsat,

Pe lângă orele petrecute pe scenă sau la repetiții, Bebe Cotimanis își găsește de fiecare dată timp și pentru una dintre pasiunile sale despre care nu a vorbit până în prezent. Actorul este mare fan al expedițiilor cu ATV-ul prin țară, expediții care au ca scop colectarea de PET-uri și strângerea gunoaielor. Are deja 11 la activ, iar la anul e deja programată a 12-a.

“Mai am o pasiune, mă duc cu ATV-ul, prin țară. Facem mereu câte o excursie. Am ajuns la a 12-a expediție, pe care o vom face la anul, la Borșa. Mergem cu ATV-ul, cu mașinuțe mai mici, cu motociclete. Ne adunăm vreo 30 de nebuni, cu saci de gunoi și strângem PET-uri, sticle, gunoaie de pe Bistrița Aurie. O curățăm cât putem noi. Iar după, seară de seară, serbăm că am curățat-o și e foarte frumos”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Libertatea.

Ia ”vacanță” de la telefonul mobil

Actorul mai are un motiv de satisfacție în timpul acestor expediții: faptul că-și ia o mică vacanță și de la telefonul mobil, pentru că nu are semnal în zonele în care ajunge!

“Trăiești clipe de mare fericire. Pentru noi, e o perioadă în care nu avem telefonie mobilă. Avem câte un telefon la noi, dar trebuie să ajungi sus, pe un deal… Mergem spre granița cu Ucraina, de obicei, pornim de la Borșa și ajungem până la Putna. E un voluntariat. Nu am făcut mare caz despre asta, dar lumea se bucură când apărem. Dacă vedem chestii adunate pe lângă vreun bufet, oprim și arătăm ușor înspăimântători când facem curățenie prin restaurant și toți stau așa mirați”, a adăugat actorul.

Close
Închide
  Close