Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adrian Enache își face ambii copii artiști. “Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Adrian Enache își face ambii copii artiști. “Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”

VIDEO/ Adrian Enache își face ambii copii artiști. “Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”

Adrian Enache nu vrea să lase neexploatată nici cea mai mică urmă de talent artistic din familia sa, așa că după ce s-a sigurat că Diana, fiica lui din primul mariaj, nu-și irosește vocea, și-a îndreptat atenția către mezin, David, fiul lui și al Iulianei Marciuc. Puștiul de 13 ani arată înclinații către actorie și regie.

De Ana Maria Păsat,

Adrian Enache cântă deja, de ceva timp, în duet cu Diana. În plus, cei doi au lansat recent un proiect împreună, la Târgul de nunți care a avut loc la Palatul Parlamentului zilele trecute.

“Diana și tatăl, iată un proiect interesant: cântăm, facem show împreună. E cea mai mare mândrie să cânt cu fiica mea. Chiar îmi doresc să mă depășească, multă lume îmi spune că are o voce mai bună ca a mea. Are talent și de la Dumnezeu, și cu ce i-am dat eu”, a declarat Adrian Enache pentru Libertatea.

«Sunt Elvis Presley în Las Vegas»

Totodată, artistul nu a ascuns faptul că primește multe cereri, de la organizatorii de evenimente, de a cânta cu fiica sa:

“Ne cere lumea, mai ales la spectacole. Și-n diaspora ne-au cerut mulți, plecăm în turneu și-n Israel. Sper să o pot lua și în Statele Unite cu mine, în turneul pe care-l fac în fiecare an. Acolo sunt Elvis Presley în Las Vegas! Doar că Diana e și studentă la Drept în ultimul an și trebuie să fie și pe la școală. O să mă orientez”.

Acum, Adrian își face planuri și cu băiatul de 13 ani pe care-l are cu Iuliana Marciuc. David are și el înclinații artistice, dar într-un alt domeniu.

“Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu”, ne-a mărturisit solistul.

Diana e stilistul lui și cel mai mare critic

 Adrian Enache spune că fiica sa nu-i este doar un partener de scenă minunat, ci și un critic fin și… îndârjit:

“Ea e cel mai mare critic al meu. Când nu-mi stă bine cu o haină, îmi spune. Așa face și cu vreo melodie care nu mi se potrivește. Am ajuns să facem lucruri frumoase împreună. Când plec, îmi zice «Tati, tu ești mai nebun, trebuie să te îmbraci altfel». Lumea când mă vede cu ea nici nu crede că e fiica mea! Mai aud ceva gen: «Mamă, ce iubită nouă și-a tras Enache!»”.

CITEȘTE ȘI:

Are Simona Halep soluții, după despărțirea de Darren Cahill? „Nu poate fără antrenor”

Close
Închide
  Close