MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 11:04

5 vedete autohtone machiate strident

Distribuie

Sunt zile în care vedetele preferă să abordeze un look cât mai natural, iar în altele îşi doresc un machiaj mai strident. Priveşte imaginile şi spune-ne cum le preferi pe vedetele noastre!

Nicoleta Luciu


Nicoleta are trăsături armonioase, deci ar putea foarte bine să renunţe la machiajul strident! Cu toate că ştie că e frumoasa, diva îşi doreşte buze mai voluptoase aşa că apelează la fel de fel de trucuri de make up şi nu numai.Vedeta Acasă TV arată foarte bine când abordează un look mai natural, machiajul strident îmbrătrânind-o.

Adriana Bahmuţeanu

0-329981-bah_mu.jpg

Adriana este o femeie cu trăsături plăcute, însă de cele mai multe ori exagerează cu machiajul.Un strat gros de fond de ten, sprâncene conturate, ochi pictaţi cu farduri închise, blush portocaliu şi buze roşii, strălucitoare, parcă e prea mult!

Atunci când optează pentru un ten mai luminos, pentru farduri în nuanţe delicate, îşi lasă sprâncenele cu aspectul lor natural, iar pe buze poartă doar gloss, Adriana arată mult mai bine!

Oana Zăvoranu

0-329979-zavoranu.jpg
 
Oana este o femeie cu atitudine, iar asta se vede şi din modul în care se îmbracă şi se machiază. Buze de-un roşu vibrant şi ochi subliniaţi printr-un make up teatral. Cum consideri că îi stă Oanei aşa? Vedeta are trăsături fizice frumoase, iar look-ul natural, ca în prima fotografie, o prinde de minune. Doar fond de ten şi eyeliner. Nu-i aşa că e chiar frumoasă?

Bianca Drăguşanu

0-329980-dragusanu.jpg 
Bianca este o femeie frumoasă, dar se încăpăţânează să se transforme într-o păpuşă Barbie vulgară. Buzele sunt injectate cu colagen, iar rezultatul nu e deloc unul estetic. Dar când mai vii în completare cu un creion pentru buze şi îţi faci un contur mai mult decât exagerat, imaginea finală e catastrofală. Ca să nu mai vorbim de genele false extrem de lungi, pe care le poartă 24 din 24.

Citeşte mai mult pe unica.ro

 

 

Comentarii