Mergi direct la conținut »
A apărut păpușa cu chipul lui Aurelian Temișan. Jucăria se vinde într-un magazin din Olanda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A apărut păpușa cu chipul lui Aurelian Temișan. Jucăria se vinde într-un magazin din Olanda

A apărut păpușa cu chipul lui Aurelian Temișan. Jucăria se vinde într-un magazin din Olanda

A apărut păpușa cu chipul lui Aurelian Temișan, în magazinele din Olanda! Astfel, vestita păpușă Ken, perechea lui Barbie, are concurență, fiindcă jucăria ce pare făcută după asemănarea cântărețului nostru este foarte arătoasă...

De Florian Gheorghe,

Artistul ne asigură că nu și-a comandat și lansat propriile păpuși pe piața europeană. “Secretul” a fost deconspirat de prietenul solistului, comicul Andrei Duban, care a dat cu ochii întâmplător de micul Temișan din plastic, sub forma unor figurine și a unor huse pentru telefon, pe când se plimba, joi, pe străzile din Amsterdam, Olanda, acolo unde a ales să-și petreacă ziua de naștere.

“Duban mi-a găsit sosia, la scară redusă, într-un magazin de păpuși. L-am sunat să-i transmit gândurile mele bine, de ziua lui, iar el îmi spune că toată ziua i-am fost în gând. Am înțeles apoi după ce am văzut husa lui de telefon”, povestește amuzat artistul care, luna aceasta, a împlinit 46 de ani.

Aniversarea lui Temișan a stat sub semnul bucuriei, având în vedere că, fix de ziua lui, echipa de fotbal pe care a înființat-o și susținut-o alături de prietenul său, Adrian Enache, a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal al Artiștilor (Moscova) pentru a doua oară.


UE impune taxe vamale pe motocicletele Harley Davidson, whisky-ul Jack Daniels și mașinile de spălat Whirlpool

Close
Închide
  Close