Mergi direct la conținut »
Un adolescent a devenit vedetă după ce și-a făcut un selfie cu Justin Timberlake la Super Bowl 2018
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Un adolescent a devenit vedetă după ce și-a făcut un selfie cu Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Ryan McKenna, un adolescent din Massachusetts care și-a făcut un selfie cu Justin Timberlake în timpul show-ului de la Super Bowl 2018 a devenit o senzație pe rețelele de socializare, scrie The Associated Press.

Ryan McKenna, în vârstă de 13 ani, a declarat, luni, că a primit mii de mesaje pe rețelele de socializare și și-a făcut zeci de mii de noi prieteni după fotografia cu Timberlake.

Ryan spune că nu se aștepta să devină vedetă peste noapte, dar în momentul în care Timbelake s-a apropiat de el a decis să profite de ocazie și a făcut fotografia care acum l-a făcut  celebru.

Mai mult, adolescentul va avea și alte beneficii de pe urma fotografiei. El va primi o pereche de schiuri gratuite deoarece bluza pe care o purta în timpul Super Bowl făcea reclamă la o stațiune de schi din mail, iar aceștia i-au oferit și un abonament prin care va putea schia cât vrea sezonul acesta.

Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince în timpul concertului pe care l-a susținut în pauza Super Bowl 2018. Showul artistului american a fost unul de zile mari, cu hit-uri clasice atât ale lui Timberlake cât și ale lui Prince.


Citește și: Descoperire șocantă: Legătura directă dintre plastic și scăderea fertilității la bărbați


Close
Închide
  Close