De Livia Lixandru,

O fostă concurentă Vocea României Junior, finalistă în echipa Innei în urmă cu doi ani, a urcat pe scenă cu un mesaj surprinzător. Tânăra a impresionat juriul cu vocea ei.

„Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”, a spus Olivia Alexandru, în vârstă de 14 ani. Andra a recunoscut-o încă de la apariție. „Acum pot să spun, că te vreau în echipa mea”, i-a spus artista tinerei talentate.

Surprizele au continuat pe tot parcursul serii. „Am fost marginalizat, mă duceam la școală plângând, adormeam la fel”, a spus unul dintre concurenți. ”Vreau să demonstrez că se poate, indiferent de vârstă și să motivez!”. Cu toții vor oferi un spectacol de #un10perfect!, a adăugat el.

La 47 de ani, un concurent s-a întors după 12 ani petrecuți în Spania pentru a arăta tuturor ceea ce a învățat acolo – flamenco! Povestea lui este una emoționantă, la 35 de ani, după un curs de dans, a luat decizia de a se muta în Madrid pentru a fi aproape de flamenco, dansul care-l fascina. Acum visează să revină acasă și să-și deschidă academia lui.

Un moment care îi va impresiona pe prezentatori, jurați și toți cei prezenți în sală va obține ultimul golden buzz din acest sezon! Cine va fi și ce alte surprize își vor face loc pe scena talentului, putem vedea vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție a sezonului 10.

Citeşte şi:

Criza COVID-19 doar pentru muritori. Spitalul Sinaia face chetă publică pentru măşti, în vreme ce Primăria cheltuie 36.000 de euro pe o scară metalică

Interviurile Libertatea | Psihoterapeutul Lucian Negoiță, despre cum le explicăm copiilor ce este coronavirusul

Un biochimist cere Guvernului creșterea masivă a capacității de testare COVID: “Implicați toate laboratoarele în extracția de ARN din probe, pentru că toate o pot face”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente