Mergi direct la conținut »
Filmul ”A star is born” (S-a născut o stea), cu Lady Gaga și Bradley Cooper, are premiera la cinema în România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Filmul ”A star is born” (S-a născut o stea), cu Lady Gaga și Bradley Cooper, are premiera la cinema în România

Filmul ”A star is born” (S-a născut o stea), cu Lady Gaga și Bradley Cooper, are premiera la cinema în România

”A star is born” (S-a născut o stea) intră în cinematografele din România, începând din 19 octombrie. Povestea dintre . Bradley Cooper  descoperă o artistă care încearcă din greu să își facă un nume, Ally, interpretată de Lady Gaga, iar filmul urmărește traseul cu urcușuri și coborâșuri atât din punct de vedere personal, cât și profesional, al celor doi.

Lady Gaga, 32 de ani, este de nerecunoscut în cel mai recent remake al filmului „A star is born” (S-a născut o stea), în care joacă alături de Bradley Cooper, actorul care semnează și regia acestui film.

În filmul „A star is born” (S-a născut o stea), filosofia lui Maine are scopul de a o încuraja pe artista ingenuă să se expună luminii reflectoarelor, la propriu şi la figurat. Acesta ar putea fi şi felul lui Cooper, de a dezvălui cu subtilitate, prin intermediul personajului său, de ce această poveste l-a motivat să-şi încerce abilitățile şi în spatele camerei.

„Am ştiut dintotdeauna că vreau să regizez, dar am ştiut şi că trebuie să fiu conştient de motivele pentru care vreau să fac asta, altfel nu ar avea nici un sens”, spune acesta. „Dintotdeauna am vrut să spun o poveste de dragoste, fiindcă pare genul de poveste care rezonează cu toată lumea – iubirea, pierderea ei, extazul ei. Sunt lucrurile care te fac să te simți cu adevărat viu. „

„La acestea se adaugă muzica – şi nu orice fel de muzică, cât şi cântatul”, continuă acesta. De fapt, Cooper şi Gaga au făcut un pact la început. Au hotărât să înregistreze toate cântecele din film live – fără play-back. „Cântatul este atât de sincer… nu te poți ascunde cu nimic. Am considerat că aceste două lucruri ar putea fi combinate într-un fel care să-mi permită să-mi găsesc punctul de vedere.”

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei
Recomandări

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei

 

Lady Gaga a avut o apariție spectaculoasă, joi seară, la premiera filmului „A Star Is Born” din Londra. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie în stil Elisabetan, atrăgând ca un magnet privirile tuturor celor prezenți la eveniment. 

Trailerul începe cu Bradley Cooper interpretând o piesă pe scena festivalului Glastonbury, unde actorul chiar a cântat la ediția din 2017 a festivalului, dând dovadă de o foarte bună pricepere în domeniul muzicii. Poți urmări trailerul mai jos:

Close
Închide
  Close