Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au avut parte de noi surprize și de momente originale.   

Un inginer chimist, care a decis să lase în urmă cariera corporatistă și să se concentreze pe alte pasiuni, s-a lăsat purtat de pasiunea pentru muzică și a cântat în fața spectatorilor.

“Au venit până aici emoțiile tale”, spune Andra la finalul momentului. “Am simțit o mare evoluție, aici am devenit artist”, sunt cuvintele concurentului care a urcat pentru a treia oară pe scena talentului.

Finalul momentului, special pregătit pentru această revenire, l-a făcut pe Mihai Petre să declare: “Asta-i atitudinea corectă”. Din păcate, tânărul nu a reușit să îi convingă pe jurați, care l-au rugat să mai revină și să nu renunțe la visul lui.

Un puști de 11 ani a urcat încrezător pe scenă: “Mă cunoaște toată școala. Am evenimente”. Dansul lui, robo, i-a ridicat în picioare pe toți cei prezenți, iar Mihai Petre a fost cel mai impresionat de moment.

“Mă uimesc precizia și răbdarea. E unul dintre cei mai roboți pe care i-am văzut. Continuă cu dansul, pentru că o să ajungi mare”, a spus Mihai Petre. Denis a reușit să îi ridice în picioare pe jurați, care l-au trimis în etapa următoare, cu patru de da!

Momente de neuitat, talente remarcabile și concurenți deciși să facă spectacol.

Vineri seară, Andi Moisescu a oferit una dintre cele mai frumoase aprecieri pentru ceea ce a văzut de-a lungul anilor: “Acest format i-a stârnit pe foarte mulți artiști să fie mai creativi decât până în acel moment”, a declarat el.

Citeşte şi:

Iulia Vântur și Salman Khan, pentru prima oară împreună la TV, direct din India. “Suntem în izolare de mai mult de o lună”

Andreea Marin, imagine rară alături de iubitul ei. Cum s-au relaxat cei doi, în Vinerea Mare

Povestea celor doi români care au plecat cu velierul în jurul lumii și au rămas izolați într-un șantier din Noua Zeelandă. Nu pot păși pe țărm nici pentru provizii

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit