MENIU CAUTĂ

A venit momentul adevărului! Vezi ce a acceptat Borcea să facă pentru copilul din flori

Distribuie

Deşi în trecut a refuzat testul ADN, Borcea a decis, se pare, că e momentul ca adevărul să iasă la iveală şi a oferit o mostră de sânge care va proba, fără dubii, paternitatea. Rezultatul testului ar trebui să dureze aproximativ o săptămână, timp în care omul de afaceri stă ca pe ghimpi.
Borcea le-a declarat apropiaților că-și va recunoaște fetița dacă aceasta este sânge din sângele său. Mai mult, fostul acţionar dinamovist ar fi promis că, din momentul în care va ştii că e copilul lui, îi va oferi tot ce este necesar pentru a duce o viața decentă și se va ocupa de educația ei, chiar dacă în acest moment este departe de libertate.
Dacă nu se demonstrează că el este tatăl, Borcea va cere ca și doi presupuși amanți ai iubitei sale din trecut să-și facă testul de paternitate. El și-a rugat avocatul să demareze procedura și să-i cheme în instanță.
Afaceristul mai are trei copii din căsătoria cu Mihaela și încă un copil din relația cu Alina. Acum, avocata Simona Dana Voiculescu vrea să demonstreze că şi ea i-a dăruit o fetiţă, născută în urmă cu şapte ani şi pe care îi cere în instanţă să o recunoască.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii